Mosógép szerviz

Amennyiben csak az elromlott mosógépét szeretné megjavíttatni, állunk szolgálatára! Mosógépszerelőink Budapesten és Budapest 50km-es vonzás körzetében nap mind nap 10:00 és 19:00 óra között állnak kedves ügyfeleink rendelkezésére. Hibabejelentést hétköznap 10-19 óra között tehetik meg a 06-20-916-8579 telefonszámon. Mosógép szervizünk 1171 Budapest Páncél u. 25.ben található. Hibabejelentését a hibabejelentés oldalon is megteheti. Ha megadja telefonszámát, munkatársunk legfeljebb 40 percen belüldíjmentesen visszahívja és egyeztethetnek a mosógép javítás illetve időpont egyeztetés ügyben.

Bővebb információval a www.mosógépjavítás.com oldalon találhat,vagy hívja ügfélszolgálatunkat a 06-20-916-8579 telefonszámon!


Hibabejelentés - Visszahívás igénylés

Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Gép tipusa:
Település:
Üzenet:

Kedves látogató tisztelt (leendő)ügyfelek!

Nyitvatartási időben látogasson el a 13. kerületi üzletünkben vagy tekintsék meg készletünket ahol több mint 400 szállítási sérült mosógép, mosogatógép, hűtő, szárító, TV, elszívó, mikróhullámú sütő közül választhat. webáruházunkban.
Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük keresse telefonon ügyfélszolgálatunkat, vagy az ürlap kitöltésével üzenhet nekünk vagy visszahívást kérhet.